Slikopleskarstvo
kliknite tukaj za povratek na osnovno stran s fotogalerijami in drugimi podrobnejšimi podatki!

Slikopleskarstvo Stanonik Luka s.p.

Smo majhno družinsko podjetje in se že dobri dve desetletji ukvarjamo s slikopleskarskimi deli. Zajemamo slikanje vseh vrst površin z različnimi barvami, ki so primerne za različne podlage. Sem spadajo fasade, notranje površine, zunanje površine, tlaki, mavčno kartonske konstrukcije itd. Prav tako pleskamo tudi vse lesene, kovinske izdelke ter napušče, izvajamo pa tudi montažo štukatur. Izvajamo tudi termoizolacijske tankoslojne kontaktne fasade. Za izolacijo uporabljamo lamele Tervol FP-PL v debelini po želji investitorja. Glede na proizvajalca materialov največkrat uporabljamo materiale podjetja Rőfix. Novost - pričeli smo tudi z izvajanjem sanacije vlažnih sten, pri čemer uporabljamo preverjeni Rőfix Renopor suhi sanacijski sistem.
 

Fasade, fasadni sistemi, fasaderstvo

Naš asortiman storitev med drugim zajema sanacijo vlažnih prostorov, izdelavo fasad, beljenje, patiniranje, šabloniranje, marmoriranje, izdelavo štukatur, pleskanje, itd. S klikom na spodnje slike si lahko ogledate primere izvedbe omenjenih storitev.
 

Izdelava fasad, razni fasadni sistemi

Pri izvedbi naših storitev naletimo na težave, ki jih povzročijo predhodni izvajalci, predvsem gre za izvedbo raznih instalacij, zato vam tukaj dajemo nekaj nasvetov, na katere je dobro biti pozoren, saj nam oz. vam prihranijo čas in denar. Prikazali pa vam bomo tudi nekaj nasvetov iz našega področja dela, na katere je dobro biti pozoren med izvedbo del. S klikom tukaj si lahko ogledate tudi fotogalerijo v zvezi z nasveti: - Roefix Renopor novost pri sanaciji vlažnih sten, - vse elektroinstalacije morajo biti podometne, - lamele se na vogalih hiše "križajo", - pri sanaciji stare fasade se morajo lamele obvezno dodatno sidrati,...